0
Evrokupovi

FOTO: @realmadrid/X

DIJAS DOKAZAO KLASU ZAMENIVŠI BELINGEMA: Real preživeo u Lajpcigu !(VIDEO)

Objavljeno: 13.02.24 u 23:17

Real vraća minimalnu prednost na domaći teren

Fudbaleri Reala ostvarili su minimalnu pobedu od 0:1 protiv RB Lajpciga na gostovanju u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Jedini gol postigao je Brahim Dijas u 49. minutu susreta.

Iako je Karlo Ančeloti na ovom meču morao da se suoči sa odsustvom petorice standardnih igrača, nedostatak Džuda Belingema se posebno osetio, bar u prvom poluvremenu. Marko Rose, trener Lajpciga, bio je skeptičan u vezi sa Belingemovom neigranjem zbog povrede članka, ali se ispostavilo da je njegovo odsustvo imalo značajan uticaj na tok meča.

Duel na „Red Bul Areni“ počeo je burno, s obzirom na to da je Benjamin Šeško već u drugom minutu postigao gol za domaćina. Međutim, gol je poništen zbog faula koji je prethodio akciji.

Nakon prvog poluvremena, Real je preuzeo kontrolu nad igrom, a Dijas je sjajnim individualnim potezom u 49. minutu postigao jedini gol na meču.

Iako je Real imao nekoliko prilika za gol, posebno kroz Vinisijusa čiji udarac je zaustavila stativa u 72. minutu, završetak utakmice je doneo bitnu pobedu za Madridski klub.

Na kraju, Real vraća minimalnu prednost na domaći teren za revanš koji je zakazan za šesti mart.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter