1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

ZATO NI NE MOGU DA POBEDE JORDAN: Igrač moli da dođe u Zvezdu, trener ga ne pušta!

Objavljeno: 12.02.24 u 11:13

Najveći gubitnici azijskog fudbala ne planiraju da menjaju mentalitet.

Južna Koreja iako ima preko 50 miliona stanovnika i izuzetno kvalitetnu fudbalsku infrastrukturu i dalje bivaju preslišani redovno na Kupu azijskih nacija.

Naime, južnokorejski bek Jong-Vu Seol želi u Srbiju, ali trener Ulsana Mju-Bo Hong, trener njegovog Hjundai Ulsana i dalje ne dozvoljava transfer, javlja Sport Klub.

„Oduvek sam sanjao da zaigram u Evropi, imam ponudu, ali iz kluba su mi rekli da ne mogu da dozvole transfer“, rekao je Seol.

Naime, oni i dalje imaju izuzetno strogu i zastarelu praksu kada je puštanje igrača u inostranstvo u pitanje, pa i neki od najvećih talenata tamošnjeg fudbala mora da stagnira u njihovim takmičenjima, pa ni ne čudi ovakvo ponašanje stratega korejskog tima.

Južna Koreja naime ima dve titule šampiona kontinenta, još sredinom prošlog veka, a potom su izgubili čak 5 finala, što ih čini timom sa najmanjim pobedničkim mentalitetom na kontinentu.

 

7
5

1 Komentara

  1. Kako glup naslov joj zbog toga,ljudi malo normalnije pišite pa pogledajte gdje im igraju ostali igrači. Ne pišite gluposti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter