1
Košarka
Dejan Milojević, Nikola Jokić

Nikola Jokic Dejan Milojevic oprostajna utakmica Mega Vizura Bemaks Bemax 11. Jun 2020, 11.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZAŠTO JOKIĆ NIJE BIO NA SAHRANI MILOJEVIĆA? Jedan detalj je nažalost presudio da se najbolji košarkaš planete ne oprosti od Dekija!

Objavljeno: 12.02.24 u 16:55

Svi znamo da bi Nikola došao da je mogao

Danas je na Novom bežanijskom groblju u Beogradu održana sahrana Dejana Milojevića, a među prisutnima nije bilo Nikole Jokića, što je izazvalo pitanja mnogih koji su se oprostili od legendarnog trenera, uključujući i trenera Golden Stejta, Stiva Kera, koji je došao zajedno sa saradnicima.

Odgovor na odsustvo Jokića sasvim je jednostavan, kako je saopšteno. Zbog rasporeda Denver Nagetsa i klupskih obaveza, putovanje iz Amerike do Srbije, a zatim povratak, u trenucima kada se Nagetsi bore za prvo mesto na Zapadu, bilo bi predugo i verovatno bi zahtevalo dodatno vreme i za emotivni oporavak. Uprkos odsustvu Jokića, u Beograd je došao Vlatko Čančar, koji nije u timu zbog povrede.

Nikola Jokić je odlučio da izbegava izjave, ali je kratko izrazio svoju ljubav prema Dejanu Milojeviću. „Volim ga“, rekao je Jokić, a zatim dodao: „Moja porodica je u šoku. Ja volim celu njegovu familiju. Ne želim da pravim cirkus od toga.“ Jokić je nedavno nosio majicu sa natpisom „Brate“ u čast svog prijatelja Milojevića.

Nakon sahrane, Jokićeva pažnja sada se usmerava ka klupskim obavezama, s obzirom da Denver Nagetsi imaju uzbudljiv raspored pred sobom, uključujući derbi protiv Milvokija i gostovanje Golden Stejtu, timu u kojem je Dejan Milojević radio.

4
17
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter