0
Košarka
Stiv Ker

Dejan Milojevic sahrana (credit image & photo: STARSPORT)

STIV KER GANUO ĐOKOVIĆA: Novak se oglasio povodom sahrane Dejana Milojevića! (FOTO)

Objavljeno: 12.02.24 u 16:11

Sve je pogodio prerani odlazak srpskog stručnjaka

Legendarni trener Golden Stejt Voriorsa, Stiv Ker, stigao je danas u Beograd kako bi se emotivno oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika, Dejana Milojevića. Deki, kako ga je nazivao celokupan košarkaški svet, preminuo je nedavno, ostavljajući dubok trag u srpskom i međunarodnom sportu.

Stiv Ker, koji se smatra jednim od najboljih košarkaških trenera današnjice, došao je u Beograd kako bi odao počast Dejanu Milojeviću. Njihova dugogodišnja saradnja i prijateljstvo postali su očigledni kroz reči poštovanja koje je Ker izrazio na konferenciji pred novinarima nakon tragične smrti Milojevića. Tokom nedavne NBA utakmice, gde je organizovan poseban oproštaj u čast Milojevića, Ker je takođe izrazio duboku tugu i poštovanje prema svom prijatelju.

Dolazak Stiva Kera u Beograd nije prošao neprimećeno, a mnogi u Srbiji su mu izrazili veliki respekt zbog gesta oproštaja od Dekija. Posebno se ističe podrška koju je dobio od najboljeg tenisera današnjice, Novaka Đokovića. Đoković je na svom Instagram storiju podelio fotografiju Stiva Kera sa sahrane Dejana Milojevića uz komentar: „Veliko poštovanje“. Ovaj gest najboljeg tenisera sveta dodatno je naglasio važnost i uticaj koji je Dejan Milojević imao ne samo u košarkaškom svetu već i šire.

FOTO: Twitter/@djokernole

Oproštaj od Dejana Milojevića postao je trenutak dubokog zajedništva među sportistima i ljubiteljima sporta u Srbiji, a Stiv Ker je svojim dolaskom i rečima pokazao koliko je Deki bio cenjen i poštovan u NBA ligi.

141
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter