0
Košarka

Dejan Milojevic sahrana (credit image & photo: STARSPORT)

RAŽNATOVIĆ SE DIVI POTEZU STIVA KERA: ‘Veliko poštovanje, ovo je gest koji nikada nećemo zaboraviti!’

Objavljeno: 12.02.24 u 19:45

Divan gest.

Danas je sahranjen Dejan Milojević, a njegova smrt je ganula čitavu javnost, a to govori činjenica da su danas na njegovom pogrebu bili svi koji su ga poštovali. Ono što je zadivilo sve, a posebno Miška Ražnatovića jeste dolazak Stv Keri, prvi trener Golden Stejt Voriorsa, Dekijevom poslednjem angažmanu kao člana stručnog štaba.

-Jedan od najtrofejnijih NBA trenera Stiv Ker, kao i mnogobrojni članovi Golden Stejt Voriors organizacije, prevalili su ogroman put, kako bi danas u Beogradu odali poslednju poštu prijatelju i kolegi, našem Dejanu Milojeviću! Zadržaće se u Beogradu svega dvadesetak sati, i propustiće važan meč u Solt Lejk Sitiju, upravo u gradu, u kome je Dejan preminuo. Gest, koji izaziva veliko poštovanje i gest koji niko od nas kojima je Dejan bio drag u srcu neće nikada zaboraviti! Ništa ne može da promeni tragediju koja se desila, ali će se Dekijeva američka i evropska košarkaška porodica potruditi da mu slava bude i ostane večna – napisao je Ražnatović na svom instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Podsetimo, Milojević je preminuo 17. janauara od posledica srčanog udara kojeg je zadobio u toku večere u Solte Lejk Sitiju u 46. godini života.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter