1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport.rs ©

POZNATI SUDIJSKI ANALITIČAR O UTAKMICI JAVORA I PARTIZANA: ‘Crno-beli’ prema njegovom mišljenju nisu oštećeni! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.24 u 22:31

Samo što je počeo drugi deo prvenstva, a već se mnogo priča o suđenju.

Nakon duela Javora i Partizana mnogo kritika bilo je na račun sudijskog tima, a najviše im se zameralo što prema mišljenju ‘crno-belih’, nisu isključili Leandra, štopera Javora. Kako oni navode, zaradio je drugi žuti karton, a evo šta je na to imao da kaže poznati sudijski analitičar Zdravko Jokić.

 

‘Mi smo i ranije rekli da prema pravilima i instrukcijama drugi žuti karton mora da bude vidljiv za ceo stadion. Ovde je bio kontakt sa rukom protivničkog igrača i mislim da nije za drugi žuti karton. Nije išao direktno kramponima na telo, ruku, potkolenicu, nogu, glavu, ovde je čak možda malo i povukao nogu kad je shvatio da će doći do kontakta.’ – rekao je poznati sudijski analitičar, te potom prokomentarisao isključenje Antića:

‘Ovde je vidljivo da je igrač Partizana sprečio obećavajući napad. Nije igrao na loptu, ona je bila metar ispred njega. On je sprečio obećavajući napad rušenjem ovog igrača, što se kažnjava žutim kartonom.’ – zaključio je Jokić.

0
12

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter