4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PAZARCI OSLABLJENI PRED ZVEZDU: Bez dvojice ključnih igrača idu na megdan prvaku države! (FOTO)

Objavljeno: 12.02.24 u 21:10

Moraće da kombinuju.

Narednog vikenda kraj Jošanice dolazi Crvena zvezda na uvek neugodnom gostovanju protiv Novog Pazara u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Sigurno će ovo biti jako kvalitetan meč, kao što je bio i u prvom delu šampionata kada su ‘crveno-beli’ slavili, ali kroz iglene uši sa 2:1.

Međutim, sada će Pazarci biti oslabljeni i igraće bez dvojice najvažnijih igrača, a to su Adem Ljajić i Marko Sćepović, saznaje je ‘Mozzartsport‘. Oni su doživeli povredu na utakmici protiv Železničara iz Pančeva. Naime, reč je o problemu sa zadnjom ložom, a Ljajić to vuče još od završnice jesenjeg dela sezone.

FOTO: Starsport

Njih dvojica treba da urade dodatna snimanja, a u toku nedelje biće poznato njihovo pravo stanje i da li će moći da pomognu svom timu protiv Zvezde. Na startu prolećnog dela takmičarske godine, Novi Pazar je poražen od ‘Dizelke’, dok su ‘crveno-beli’ slavili protiv Voždovca.

FOTO: Starsport
2
6

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter