0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PAOK_FC

OGLASIO SE PAOK I OTKRIO SUDBINU ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: ‘Obavestili smo sve zainteresovane…!

Objavljeno: 12.02.24 u 21:50

Srbin važna figura u grčkom timu.

Fudbaler PAOK-a i reprezentativac Srbije, Andrija Živković igra fanstatičnu sezonu u ‘crno-belom’ dresu. Postao je aspolutni lider kluba, a od početka sezone je na 30 mečeva postigao 12 golova, a njegov tim je lider u domaćem prvenstvu i sve je bliži da posle pet godina budu prvaci države. 

Njegove odlične igra nisu prošle neopraženo, pa su ove zime brojni mediji selili Živkovića u razne klubove, a među njima se spominjao i Krasnodar čiji je trener Vladimir Ivić, koji je takođe bio na klupi ovog grčkog tima. Iz tih razloga PAOK je izdao saopštenje da je Andrija važan igrač za njih i da nije za prodaju.

-Da li je PAOK dobio zvaničnu ponudu Krasnodara? Ne. Obavestili smo sve zainteresovane klubove za Živkovića da nećemo razgovarati o mogućnosti prodaje. On je veoma važan igrač za naš tim, računamo na njega – poručuju.

Živković je ‘crno-beli’ dres obukao 2020. godine i za to vreme doigrao 171 utakmicu i upisao se u strelce 40 puta. Pre toga nosio je dresove Benfike Partizana.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter