1
Košarka

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ KONAČNO PRELOMIO: Pored Ponitke još dvojica stranaca otpala sa spiska za Niš!

Objavljeno: 12.02.24 u 17:55

Mnoge je iznenadio imenom drugog igrača

Trener Partizana, Željko Obradović, saopštio je danas konačan spisak od 12 igrača koji će predstavljati crno-bele u predstojećem Kupu Radivoja Koraća u Nišu. Nažalost, među odabranima nema mesta za Mateuša Ponitku, Džejlina Smita i Bruna Kabokla, koji su označeni kao prekobrojni stranci.

Spisak igrača koji će napasti „Žućkovu levicu“ čine: Kevin Panter, Tristan Vukčević, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Alen Smailagić, Ognjen Jaramaz, Džejms Naneli, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski.

Obradovićeva odluka da se odrekne Ponitke, Smita i Kabokla usmerava tim ka taktičkoj strategiji za Kup Koraća, gde će crno-bele boje braniti pomenuti sastav.

Prvi meč Partizana zakazan je protiv Hercegovca iz Gajdobre, koji će se odigrati u četvrtak od 20 sati na niškom Čairu. S obzirom na jaku konkurenciju, Partizan će se boriti za prestižni pehar sa odabranim igračima koji su pokazali visok nivo spremnosti i kvaliteta tokom priprema.

8
0

1 Komentara

  1. Ovaj Poljak je najinteligentniji igrač i zato se ne uklapa, a tek je počeo da igra kako zna,,,Obradović ako ne uzme Kup, neka ide sam, nema potrebe niko da ga menja,,,,Moma Jakovljević je trenutno stručniji trener,,,,

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter