0
Domaći fudbal

Matheus Bonifacio Saldanha celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MATUES SALDANJA MOŽE POSTATI REKORDER SRPSKOG KLUPSKOG FUDBALA: Obeštećenje za Brazilca može biti najveće u istoriji smatra menadžer!

Objavljeno: 12.02.24 u 10:36

Igra fantastično brazilski fudbaler.

Mateus Saldanja igra izvanredno ove sezone, postigao je već 15 golova, uključujući i pobednički protiv Javora minulog vikenda, pa je ogroman broj klubova u redu za Brazilca.

Poznati menadžer Zoran Stojadinović ima utisak da on može otići za rekordno obeštećenje.

„Ako je Partizan za Saldanju zaista imao deset miliona evra na stolu, imaće ih i u junu. Velika je dobit što su zadržali takvog igrača. Bore se za titulu, imaju bod više od Zvezde, imaju dobru ekipu i neće odustati do kraja. Saldanja bi mogao mnogo da im donese. Gledajući kako cene igrača rastu, ne bi me čudilo da Saldanjin transfer na kraju bude najveći u istoriji srpskog fudbala“, rekao je Stojadinović za „Informer“.

 

Podsećamo, Brazilac je u Partizan stigao iz Nefčija za tek nešto više od milion evra, a sifra za koju će otići biće najmanje deset puta veća kako stvari stoje.

11
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter