1
Domaći fudbal

Nenad Lalatović (FOTO: FK Spartak Ždrepčeva krv)

IMAMO NAJTEŽI RASPORED OD SVIH: Lalatovića očekuje zahtevna polusezona!

Objavljeno: 12.02.24 u 11:44

Voli Lale izazove, ali svestan je da će biti teško.

Nenad Lalatović ima izuzetno zahtevan posao ovog proleća, da uvede Spartak u osam najboljih ekipa, a to neće biti ni malo lako s obzirom na raspored koji ih očekuje.

Očekujem jako tešku polusezonu, možda jednu od najtežih koju sam imao i koju ću imati kao trener. Imamo najteži raspored od svih ekipa jer u naredna četiri kola tri utakmice igramo na strani. Moja je ogromna želja, kao i ljudi iz kluba i naravno mojih igrača, da uđemo u plej-of jer bi za nas to bio podjednaki uspeh kao da smo osvojili trofej. Konkurencija je stvarno jaka, mnogo ekipa pretenduje da uđu u plej-of ali isto tako sve one baš kao i mi isto tako mogu da završe u plej-autu”, kaže Lalatović za Mozzart Sport.

Otišli su neki važni igrači.

Odlasci Strahinje Tanasijevića i Vladana Vidakovića su veliki hendikep za tim, pogotovo Tanasijevića koji je bio jedan od boljih štopera u ligi. Bio je izrazito tvrd, dobro igrao glavom i sjajno je funkcionisao u tandemu sa Ćalasanom i Kerkezom. Problem je sada i što Ćalasan nije trenirao nekoliko dana, Kerkez je povređen te je neminovno da nam je potrebno pojačanje u poslednjoj liniji. Stigao je Martinović, kvalitetan štoper koji daje sebe 100 odsto na svakoj utakmici i treningu”.

0
1
1 Komentara
  1. Ako gosn „Gajba“ pristojno napuni frižidere, problema neće biti… A, tuje u komšiluku(Ratkovo) i TraLalatovićev mentor – „Limeni“, da suflira u slučaju potrebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter