0
Evropske lige

Dušan Vlahović (FOTO: Twitter/JuventusFC)

DAN D U TORINU: Hoće li Juventus uspeti da zadrži Dušana Vlahovića?

Objavljeno: 12.02.24 u 16:33

Stara dama je pred bitnom odlukom

Uprava Juventusa planira uskoro otpočeti pregovore o novom ugovoru sa talentovanim srpskim fudbalerom, Dušanom Vlahovićem, ali, prema informacijama italijanskih medija, konačna odluka o njegovom budućem angažmanu može zavisiti od sudbine trenutnog trenera, Masimilijana Alegrija.

Izvor „Football Italila“ ističe da su pregovori između crno-belih i Vlahovića još uvek u najavi, te da je prerano prognozirati kakva će biti budućnost ovog sjajnog srpskog reprezentativca. Čelsi je već pokazao interesovanje za Vlahovića prošlog leta, a moguće je da će se i drugi klubovi iz engleske Premijer lige pridružiti trci za njegov potpis.

Ključna tačka u celoj situaciji čini se trenerski status Masimilijana Alegrija, čiji ugovor ističe u junu 2025. godine, a prema izvorima, nije zagarantovano da će 56-godišnji stručnjak ostati u klubu nakon završetka aktuelne sezone.

Dušan Vlahović, čiji ugovor sa Juventusom traje do juna 2026. godine, propustiće narednu utakmicu protiv Udinezea zbog povrede mišića. Iako je 2022. godine stigao iz Fiorentine u Juventus, postavši ključni igrač tima, neizvesnost oko budućnosti klubskog trenera mogla bi dodatno uticati na odluku Vlahovića o produženju saradnje sa torinskim gigantom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter