0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA PONOSNA NA SVOJE INTERNACIONALCE: Kraso i Hvang su sika crveno-belih (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.24 u 13:15

Oni su njihov ponos.

Fudbalski klub Crvena zvezda veoma je ponosan na svoje internacionalce, Žan Filipa Krasoa koji je a Obalom Slonovače osvojio Kup afričkih nacija (KAN), dok je In-bom Hvang izabran za idealan tim Kupa Azije.

„Kraso bio važan šraf reprezentacije Obale Slonovače, s obzirom da je nastupio na šest od ukupno sedam mečeva koliko se igralo, te da je taj jedan koji je preskočio, to učinio zbog blaže povrede. Odigrao je 247 minuta i upisao se u strelce protiv Gvineje Bisao, u prvom meču grupne faze. U finalu je zamenio Sebastijana Alea, apsolutnog heroja nacije, čiji je pogodak i doneo trofej domaćinu u okršaju s Nigerijom (2:1). Kraso je u dosadašnjem delu sezone odigrao 21 utakmicu, te upisao osam golova i četiri asistencije za Zvezdu“, navodi se na sajtu crveno-belih.

Iako bio jedan od najboljih fudbalera na takmičenju. nije uspela da se popone na tron Azije, Hvang je bio jedan od najboljih fudbalera na takmičenju.

„Nastupio je na svih šest mečeva i upisao 513 minuta uz pogodak i dve asistencije. Protiv Bahreina je pogodio i asistirao, a iskreirao je gol i protiv Jordana (koji ih je zaustavio u polufinalu), ali u grupnoj fazi. Na osnovu specijalizovanog sajta „Sofaskor“ – Hvang se našao u idealnom timu sa prosečnom ocenom 7,45. Hvang je u dosadašnjem delu sezone odigrao 18 utakmica, uz dve asistencije i dva pogotka za Zvezdu“, zaključuje se u tekstu.

https://www.youtube.com/watch?v=CXLLEYmBjNk

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter