1
AdmiralBet ABA Liga

Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade in action against Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ABA LIGA DOBILA PONUDU KOJU NE MOŽE DA ODBIJE? Ujedinjeni Arapski Emirati svim silama žele na Jadran!

Objavljeno: 12.02.24 u 22:54

„Para vrti gde burgija neće“

 

Ujedinjeni Arapski Emirati svim silama pokušavaju da uđu u ABA ligu, kako bi imali redovne mečeve na Evropskom tlu.

 

Prema informacijama Mozzarta, oni su pre čelnike ABA lige stavili trogodišnji ugovor, težak 4.5 miliona evra.. Odnosno 1.5 miliona evra po sezoni. 

 

Taj novac koristio bi se za putovanja u Ujedinjene Arapske Emirate, klubova članova ABA lige, kao i sudija. 

 

Sada je na potezu ABA liga, koja će se konsultovati sa aktuelnim članovima regionalnog takmičenja. Navijačima su blago rečeno protiv ulaska ovog tima u ABA ligu, ali ruku na srce oni se ni ne pitaju previše. 

5
18

1 Komentara

  1. Znači apsolutno nikakva korist za timove u ABA ligi. Jedino što ne bi morali da troše svoj novac za troškove putovanja. Ponuda je bedna i nadam se da neće da je prihvate.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter