0
Košarka

FOTO: Screenshot

MICIĆ POSLAO JASNU PORUKU POSLE MEČA KARIJERE: Evo šta je Srbin rekao! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.24 u 12:10

Ponosan na svoju partiju.

Košarkaši Šarlota prekinuli su niz od 10 poraza pošto su pobedili Memfis 115:106, a jedan od najboljih pojedinaca na parketu bio je srpski internacionalac Vasilije Micić.

 

Micić je za 26 minuta na parketu postigao 18 poena, a na sve to je dodao i 9 asstencija. Ovaj učinak najbolji je od kada je Micić stigaou NBA, a partija karijere poklapa se i sa debijem za novi klub u koji je stigao posle trejda Oklahome.

Nakon partije karijere u najjačoj ligi sveta, Vasa je bio jasan.

„Ne znam šta da kažem osim toga da sam srećan. Sve ste rekli, mada iskreno nisao očekivao da igram ovako mnogo. Znam đta je bilo u protekla dva dana, ali to mi je dalo samo novog elana. Kao igrač samo želite da igrate, to je uvek prioritet svakome. To sam pokušao da iskoristim. Nisam očekivao da ću imati ovako dobru partiju, ali na kraju smo pobedili. Mislim da su svi na terenu imali dobru energiju, osetio sam na kraju da je taj ‘vajb’ bio dobar, to i je pomoglo da se osećam komotno na terenu„, kaže Micić.

 

Srpski as dodaje da se neće zadovoljiti samo epizodnom ulogom.

„U NBA nisam došao samo da budem član nekog tima, već da se dokažem na terenu. To će ostati moj cilj sve dok imam prilike da igram u NBA. Sve to jer sam imao prilke da igram u Evropi, sada učim iz ovog iskustva. Sva iskustva koja sam stekao u Oklahomi bila su mi stvarno korisna. Naravno da nije bilo lako upravljati minutima na terenu, ili na ulogu, ali bio sam svetsan čime sam okružen i to je bilo nešto najbolje u NBA. Pokušavam da ostanem spreman i u formi, tako ću i nastaviti. Ovde ili negde drugo, srećan sam što su ljudi ovog kluba shvatili da imam taj potencijal, pomogli su mi da to dođem, a na meni je da pokažem da sam u stanju da igram na ovom nivou“, dodao je novi košarkaš Hornetsa.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter