0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

LOŠE IZDANJE BOGDANOVIĆA: Uprkos slabijoj igri, rekord sve bliži za kapitena Orlova! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.24 u 10:07

 

Košarkaši Atlanta Hoksa ostvarili su pobjedu nad Hjuston Roketsima rezultatom 122:113 u NBA ligi u noći između subote i nedelje.

Bogdan Bogdanović dobio je priliku na ovom meču s klupe, ali je imao skroman učinak u pobedi svog tima.

Bogdanović je proveo više od 30 minuta na terenu, ali je postigao samo osam poena, imajući loše šutersko veče u kojoj je pogodio samo tri od 12 šuteva iz igre, od čega 1/6 za tri poena. Uprkos tome, upisao je sedam skokova i dve asistencije te nastavio svoj niz ubačenih trojki Trenutno je na 62 utakmice u nizu u kojima je ubacio barem jednu trojku, što je drugi najduži niz u istoriji Hoksa među aktivnim NBA igračima.

Pobedu Atlante predvodio je Dežaunte Marej sa 34 poena, sedam asistencija i šest skokova, dok je Sadik Bej dodao 24 poena i šest skokova. Džejlen Džonson je postigao 21, a Tre Jang 18 poena uz osam asistencija.

Najbolji otpor s druge strane pružio je Džejlen Grin ostvarivši tripl-dabl sa 26 poena, 14 skokova i 10 asistencija. Veteran Džef Grin bio je drugi najefikasniji sa 19 poena, dok je Eron Holidej dodao 18.

Srpski centar Boban Marjanović nije dobio priliku za igru ni na četvrtoj uzastopnoj utakmici u timu Imea Udokea.

Roketsi su upisali četvrti uzastopni poraz, ali još uvijek su u borbi za plej-in, zauzimajući 12. mesto na Zapadu pre susreta sa Njujork Niksima.

Atlanta se nalazi na 10. mestu na Istoku i u narednom kolu dočekuje Čikago Bulse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter