0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Danijel Jusup during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JUSUP NAKON MEČA SA ZVEZDOM: Trener Zadra otkrio bizaran razlog neigranja jednog od bitnijih igrača

Objavljeno: 11.02.24 u 22:15

„Imali smo jednu bizarnu stvar sa Markom Ramljakom“

Košarkaši Crvene zvezde demonstrirali su silu nad ekipom Zadra koju su savladali rezultatom 93:54 u okviru 20. kola AdmiralBet ABA lige, a trener gostiju Danijel Jusup detaljno je analizirao probleme svoje ekipe.

„Pa nisam zadovoljan, znao sam da će utakmica biti teška, tako da sam očekivao. Zvezda je ekipa koja u ABA ligi prima najmanje poena, znao sam da će napadački da bude jako teško, međutim nisam očekivao da će biti ovako teško. Baš smo loše odigrali, mislim da je ovo najlošija naša utakmica. Moramo izvući pouke, da vidimo koliko moramo da radimo da bi išli u tom pravcu. U prvom četvrtini su sve napade realizovali i to je napravilo razliku. Što se tiče minutaže malo sam kalkulisao jer nam kreće kup za dva dana, više sam dao igračima sa klupe da igraju, da vide kako to izgleda. Imali smo jednu bizarnu stvar sa Markom Ramljakom, njemu je patika otišla pred utakmicu, pa nisam hteo da rizikujem, a baš mu na toj nozi patika pukla, naduvala se, kako god. Malo sam kalkulisao sa Žganecom, malo… Kako god izgledali smo loše, trebamo se pokriti ušima, i nastaviti raditi i to je to.“

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter