0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

GRIN TEK ŠTO JE ODSLUŽIO SVOJE NASRNUO NA NURKIĆA: Unosili se jedan drugom u facu, pokazivali koliko su „mali“(VIDEO)

Objavljeno: 11.02.24 u 11:53

Opet problem na relaciji Grin – Nurkić

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa ostvarili su dramatičnu pobedu nad Finiks Sansima zahvaljujući trojci Stefa Karija u poslednjoj sekundi meča. Međutim, osim sjajnog poteza Karija, posebnu pažnju privukao je duel između Jusufa Nurkića i Drejmonda Grina.

Tokom celog meča, Grin i Nurkić su vodili intenzivan duel, koji je bio popraćen gestikulacijama, verbalnim izazovima i demonstracijama snage. Obojica su se trudila da pokažu dominaciju nad protivnikom, što je rezultiralo i nekim trenucima „ponižavanja“ kada su se jedan drugom rugali ili izazivali gestikulacijama i pokazivanjem svoje mudrosti i veštine na terenu. Ovaj duel između Grina i Nurkića dodatno je začinio već uzbuđujući meč i pružio dodatnu zabavu navijačima.

U jednom momentu je došlo i do čarki, pa su se tako jedan drugome unosili u lice, ali srećom, incidenata nije bilo. Da podsetimo, Grin je odradio 12 utakmica suspenzije zbog udaranja Nurkića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter