0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VLADA JOVANOVIĆ PRED DUEL SA PARTIZANOM: ‘Da budemo konkurentni što više minuta!’

Objavljeno: 10.02.24 u 20:29

‘Crno-beli’ su željni ‘osvete’.

Košarkaši Partizana u narednom kolu ABA lige igraju protiv Igokee, a taj duel je na programu u nedelju od 17 časova. Uoči tog susreta trener Igokee, Vladimir Jovanović rekao je:

‘Očekuje nas utakmica protiv ekipe o kojoj ne treba puno trošiti reči, prava evroligaška ekipa, jedna od dve najbolje u ABA ligi. Trenutno su u seriji nekih poraza, ali i pored toga vidi se u njihovoj igri ideja, znaju šta hoće. Neke utakmice su nesrećno izgubili i sigurno je da će biti motivisani da na našem terenu prekinu taj negativni niz. Kao što sam rekao od stručnog štaba pa do svih igrača imaju veliki kvalitet i sigurno da smo mi na njihovom terenu igrali dobro uspeli da pobedimo, iako smo sada u izmenjenom sastavu mislim da imamo šta da ponudimo, mislim u kvalitetu košarke. Potrudićemo se da ispoštujemo sve ovo što smo pripremalli i da budemo konkurentni što više minuta.’ – rekao je Jovanović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter