0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SVETOZAR MIJAILOVIĆ ZADOVOLJAN POSTIGNUTIM U 2023. GODINI: „Borba danas počinje!“

Objavljeno: 10.02.24 u 13:40

Put ka uspehu uvek je težak, trnovit i neizvestan, pogotovu u sportu gde može biti iznenadnih padova i uspona.

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je održalo šestu redovnu sednicu Skupštine kluba, a na dnevnom redu se našlo 12 tačaka. 

1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice Skupštine
2. Obraćanje predsednika kluba
3. Obraćanje generalnog direktora
4. Obraćanje sportskog direktora
5. Obraćanje operativnog direktora – izveštaj o realizaciji finansijskog plana za 2023. godinu i predlog finansijskog plana za 2024. godinu
6. Obraćanje tehničkog direktora
7. Obraćanje direktora Omladinske škole
8. Izdavanje autentičnog tumačenja 7. Statuta FK Crvena zvezda
9. Donošenje odluke o verifikaciji odluke Upravnog odbora o kooptiranju dva nova člana Upravnog odbora, između dve sednice Skupštine
10. Donošenje odluke o izboru novog člana Nadzornog odbora
11. Verifikacija predloga odluke Skupštinskog odbora za istoriju i identitet
12. Razno

Ovim povodom govorio je predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, koji je, kako ističe, zadovoljan izdanjem kluba u 2023. godini.

„Svodimo račune za kalendarsku 2023. godinu. Možemo, sa pravom, oceniti kao veoma uspešnu u radu kluba. Ostvaren je značajan napredak u segmentima poslovanja kluba.
Delovali smo jedinstveno. Naša snaga i naša moć i jeste baš u jedinstvenom delovanju svih struktura kluba. Sportski rezultat, zbog čega smo ovde svi na istom zadatku, jeste naš cilj i on je pokretač i motivator svih nas.

U narednim izlaganjima i obraćanjima detaljno će biti elaborirano ovo što sam ukratko izložio.

Put ka uspehu uvek je težak, trnovit i neizvestan, pogotovu u sportu gde može biti iznenadnih padova i uspona. Crvena zvezda je poznata po tome da ni akteri, a ni njeni verni navijači, ne gube duh i imaju tu sposobnost da se kao feniks izdignu iznad svih teškoća. Mi nastavljamo predano i odgovorno da radimo, da lestvicu podižemo što više i da se trudimo da motivišemo navijače da u što većem broju dolaze na stadione i bodre svoje ratnike. Borba danas počinje!“

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter