0
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

SRPSKI KLINAC ODUŠEVIO ITALIJANE: Apenini pričaju samo o Lazaru Žakniću, a evo i zbog čega! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.24 u 21:55

Brzo je pokazao kvalitet

Lazar Žaknić, sjajni defanzivac rođen 2004. godine, postao je ključna figura tima Frozinonea od dolaska iz Sasuola, pružajući izvanredne partije koje su pokrenule momke iz srca Italije. Bivši igrač Crvene zvezde, Grafičara i Čukaričkog, iskazao se kao lider u ekipi, zaslužan za niz pozitivnih rezultata u poslednjim utakmicama Primavera lige.

U poslednja tri kola, Frozinone je ostvario impresivan rezultat osvajanjem sedam bodova. Tim je prvo remizirao sa Fiorentinom (1:1), zatim pobedio Leće (2:1) i nadmašio Veronu (4:3). Meč u Veroni je bio posebno u znaku igrača Frozinonea, a Lazar Žaknić je odigrao čitavu utakmicu, ostavljajući značajan utisak svojim performansama.

U narednom kolu, Frozinone će se suočiti sa Romom, a utakmica je zakazana za 17. februar od 15 časova. Fanovi s nestrpljenjem očekuju kako će Žaknić i njegovi saigrači nastaviti svoj uspon i pokušati da ostvare još jedan pozitivan rezultat protiv jakog protivnika. Lazar Žaknić je nedvojbeno postao ključna figura Frozinonea, pružajući neophodnu snagu i stabilnost u odbrani, dok njegove izuzetne igre donose novu energiju timu koji se sada raduje izazovima predstojećih duela.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter