0
AdmiralBet ABA Liga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS PRED ZADAR: „Igramo izuzetno važnu utakmicu, oni su opasan tim“

Objavljeno: 10.02.24 u 23:53

Prošle sezone su Zadrani napravili iznenađenje u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde sutra igraju meč 20. kola ABA lige protiv ekipe Zadra od 19 časova, a uoči utakmice govorio je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Sutra igramo izuzetno važnu utakmicu za plasman u ABA ligi i to na našem terenu. Zadar je izuzetno opasan tim, u seriji dobrih rezultata i zaista moramo da budemo spremni da odigramo dobru utakmicu – rekao je trener Janis Sferopulos.

Izjavu je za medije dao i Dalibor Ilić, koji istače da je Zadar u dobroj formi.

Očekuje nas izuzetno važan meč u regionalnoj ligi, imamo dobru poziciju ali želimo pobedu jer pobede donose i dobru atmosferu. Zadar je u odličnoj formi, igraju dobro, i na nama je da se spremimo da odigramo dobru utakmicu kojom bi zadržali prvo mesto na tabeli. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku – rekao je Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter