2
Evroliga

Barcelona's and Crvena Zvezda's players prior to the regular season round 24 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda (Red Star) and Barcelona in Belgrade, Serbia on Feb. 2, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SADA SU MALI ZVEZDAŠI PEVALI PESME ZA VREME INTERVJUA: Iznenadićete se kada čujete šta su pevali dečak i devojčica! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.24 u 10:55

Mali zvezdaši oduševili gledaoce televizije.

Sport Klub je ekskluzivni brodkaster svih evroligaških dešavanja, pa tako i zbivanja oko same Arene, gde je uspostavljen mali trend da intervjuišu najmlađe navijače.

Pre meča Partizana sa Bajernom izašao je snimak sa četvorogodišnjim dečakom koji je u lajvu pevao pesmu „Si*aj Zvezdo“, koja se može često čuti od strane Grobara.

To je ipak privuklo neobično veliku negativnu pažnju, iako su takve stvari relativno ustaljene i dešavale su se, a i nastaviće da budu sastavni deo odrastanja svih malih navijača oba kluba na ovim prostorima, pa se čak i televizija morala oglasiti izvinjenjem nakon nešto burnije reakcije javnosti.

Ipak, kada su najmlađi navijači Zvezde u pitanju, novinari su imali nešto više sreće, jer su dečak i devojčica koji su stali pred kamere odlučili da pevaju „Dobro znaj“, koja je praktično nezvanična himna ovog kluba.

Čak se i klub pohvalio ovim, okačivši snimak mališana na svoj zvanični Tviter nalog.

 

 

22
4

2 Komentara

  1. U pitanju su jedna istina, ono prvo pevanje, i podmetnuta istina, pevanje ovog para… Mediji pa i ovaj ne rade sa mozgom vec po naredjenju da se truju odnosi medju navijacima, i nipodastava Partizan… I HS ne pratim redovno, zgadio mi se zbog odsustva neutralnosti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramotno je sa koliko empatije pišete o tome kako dete peva prostačke navijačke pesme! To smatrate navijačkim odrastanjem? O prostakluku pred roditeljima i gomilom odraslih…! Naravno, na pamet vam ne pada da povedete široku raspravu o „unormaljivanju” onih koji sebe smatraju navijačima i tako date doprinos pokušaju da, kao društvo, prestanemo da se ponašamo poput divlje rulje pune mržnje i prostakluka. Jasno, nema tu dovoljno klikova pa, samim tim, nije ni interesantno za vas. Sram vas bilo! Sram nas bilo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter