0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

REAL POKEROM DO POBEDE: Madriđani pokazali Đironi kako se osvaja titula!

Objavljeno: 10.02.24 u 21:11

Izgleda da je najveća senzacija evropskog fudbala posrnula

Fudbaleri Real Madrida su večeras napravili impresivan korak ka osvajanju šampionske titule nakon što su sa ubedljivih 4:0 savladali Đironu u derbiju 24. kola španske La Lige. Ovom pobedom, madridski klub se odvojio na pet bodova od konkurencije i sada su na čelu tabele.

Dvostruki strelac na utakmici bio je Belingem, dok su Vinisijus i Rodrigo takođe doprineli visokoj pobedi Reala. Utakmica je obeležena impresivnim nastupom tima koji je pod vođstvom trenera Karla Anćelotija odigrao perfektan meč.

Real je preuzeo inicijativu od samog početka utakmice, a prvi gol postignut je već u šestom minutu. Vinisijus je iznenadio golmana Gazanigu sa udaljenosti od 25 metara, postavivši ton za dominaciju domaćina.

Tim iz Madrida nije posustajao, a drugi gol stigao je u 35. minutu kada je Vinisijus majstorski asistirao Belingemu, koji je sa lakoćom savladao golmana Đirone. U drugom poluvremenu Real je nastavio s dominacijom, a treći gol postignut je u 54. minutu, opet zahvaljujući sjajnom Vinisijusu i preciznom završetku Belingema.

Rodrigo je dodao svoj doprinos u 61. minutu postigavši četvrti gol nakon odličnog presinga Vinisijusa na nespremnog Kouta. Real Madrid je imao priliku i za peti gol u 90. minutu kada je dosuđen penal, ali je Hosel pogodio stativu.

Đirona je bila potpuno nemoćna tokom čitave utakmice i nije uputila nijedan šut ka golu Reala. Odbrana Reala, predvođena Čuamenijem i Karvahalom, bila je neupitna, a ekipa je sada korak bliže osvajanju šampionskog trofeja.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter