1
Domaći fudbal

Aleksandar Katai Crvena Zvezda - Partizan, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 20.12.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KO OSVAJA TITULU U SRBIJI?! Danas nam se vraćaju večiti, dosta je bilo čekanja, a evo i kvota!

Objavljeno: 10.02.24 u 10:00

Duga pauza, ali presrećni smo što se srpski fudbaleri vraćaju obavezama.

Izuzetno uzbudljiva polusezona najjačeg ranga srpskog fudbala je iza nas, a trenutni lider na tabeli Partizan, koji zahvaljujući pobedi u derbiju ima minimalnu prednost u odnosu na večitog rivala.

 

Crno-beli će danas na nezgodnom gostovanju, a još gorem terenu, u Ivanjici, pokušati da savladaju Javor i tako održe prednost u odnosu na Crvenu zvezdu.

S druge strane, šestostruki vezani šampion ima zadatak da se osveti Voždovcu za poraz na Krovu ranije ove sezone, a kako je meč na Marakani, uz kadrovske promene Zmajeva, ne verujemo da će crveno-beli imati težak zadatak.

Kvota na tim iz Ljutice Bogdana je deluje samo puka formalnost, jer ne prelazi 1.10 na kladionicama, dok je na crno-bele nešto viša, ali i dalje prilično niskih 1.40 za pobedu na zapadu naše zemlje.

Standings provided by Sofascore

 

0
3
1 Komentara
  1. Narodu je pun qc Cergine nadmenosti, trazi promenu. Partizan ima tehnicki jacu postavu prvih 11 od njih a Cerga ima znatno dublji roster.
    Licno ocekujem da Partizan sve zgazi zivo do kraja sampionata jer su bolji. Jedino se plasim tih prokletih sudija… Belodano je da ce pomoci Cergi kad bi joj zaribalo u regularu.
    Napred Partizane, rusi sve pred sobom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter