0
Košarka

FOTO: Screenshot

JOKIĆ POLUDEO NA ŽENSKOG ARBITRA: Sudija zaista jako loše delila pravdu, a Srbinu tehnička! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.24 u 10:36

Ne može sam Džoker.

Košarkaši Sakramenta su vrlo lako na svom terenu savladali aktuelnog šampiona najjače lige sveta, Denver Nagetse.

Tim iz Kalifornije je relativno lako i brzo stekao veliku prednost, pa se to odrazilo na konačni rezultat koji je iznosio 135:106 za domaćine.

Nikola Jokić je bio ubedljivo najbolji pojedinac u timu sa 23 poena, sa solidnim procentima šuta iz igre, uz 8 skokova i 7 asistencija, i tako praktično sam pružao otpor protivnicima.

 

Zanimljiv je detalj gde je Danika Mošer, sudija koja nije definitivno dorasla ovom nivou košarke, dodelila tehničku grešku najboljem igraču sveta, nakon što je Džoker prilično poludeo nakon niza njenih jako pogrešnih odluka.

Nije ni Sakramento bio pošteđen njenih grešaka, ali je ipak bio daleko bolji rival, pa im nervoza nije previše bila potrebna na meču.

Takođe ovakve utakmice samo dokazuju koliko su Ešli Mojer-Glejh i druge dame zaista na visokom nivou u odnosu na ostatak konkurencije i da bi one trebale da budu model kojem liga treba da teži.

 

Sa druge strane najbolji je bio Domantas Sabonis koji je upisao novi tripl-dabl sa po 17 poena, skokova i 10 asistencija.

Denver je trenutno četvrti na zapadu, ali su praktično na meč od lidera, dok je Sakramento poslednja ekipa koja direktno ima mesto u plej-ofu, na šestoj poziciji.

Standings provided by Sofascore

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter