1
Evroliga

FOTO: SportKlub screenshot

EVROLIGA SE OGLASILA POVODOM EVANSOVOG GAŽENJA LINIJE: Evo šta kaže struka! (ANKETA)

Objavljeno: 10.02.24 u 18:54

Da li ovde prestaju spekulacije?

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su ekipu Žalgirisa u beogradskoj „Štark areni“, od 20 časova u okviru 26. kola Evrolige. Ipak, utakmica je izgubljena u neizvesnoj završnici, a rezultat meča bio je 91:93 za tim iz Litvanije. Navijači Zvezde bili su kivni na sudije, jer su prema njihovom mišljenju arbitri propustili priliku da sude Evansu gaženje linije polovine terena.

Da li je Kenan Evans gazio liniju?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Tim povodom se oglasilo rukovodstvo Evrolige:

‘Sa 21,1 sekundom do kraja igre, Dovidas Giedraitis zabija loptu iz prednjeg polja Žalgirisa Kaunasa do Kinana Evansa. Keenan Evans prima loptu i dodaje je Tomasu Dimsi koji pravi ličnu grešku. Sudije su utvrdile da Keenan Evans nije stao na liniju sredine terena tokom svog posjeda, tako da nije dosuđen prekršaj zadnjeg polja. Odeljenje za košarkaško suđenje Evrolige je pregledalo više dostupnih uglova kamere za igru i nije pronašlo nijedan jasan i ubedljiv vizuelni dokaz da je Keenan Evans stao na liniju sredine terena, pa je stoga utvrđeno da je sudijska posada pravilno odbacila poziv.’ – stoji u saopštenju Evrolige.

19
36

1 Komentara

  1. I ovi iz Zvezde da nije gazio, ali uvek imaju opravdanje za mnogobrojne poraze. Svi znamo ko to smišlja, a neki ne smeju da kažu

    0
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter