0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Inter

EFIKASNO VEČE U RIMU: Inter posle velikog preokreta slomio Romu za prvo mesto na tabeli! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.24 u 21:33

Sjajna predstava Neroazura

U spektakularnom derbiju Serije A, ekipa Intera je ostvarila fantastičan preokret protiv Rome na „Olimpiku“, pobedivši rezultatom 4:2 (2:1). Ova pobeda označava veliki korak ka osvajanju Skudeta, dok istovremeno stavlja pritisak na Juventus.

Nerazurri su poveli u 17. minutu zahvaljujući golu Aćerbija, ali je Roma brzo odgovorila. Mančini je izjednačio u 28. minutu, dok se El Šaravi upisao u strelce nakon sjajne asistencije Lorenza Pelegrinija u 44. minutu.

Ipak, drugo poluvreme je pripadalo samo Interu. Tiram je izjednačio već u 49. minutu nakon asistencije Darmijana, a Anhelinjo je autogolom samo dodatno „začinio“ preokret Intera.

Roma je pokušavala da se vrati u igru, ali je Inter bio neumoljiv. U dubokoj nadoknadi vremena, Bastoni je postigao četvrti gol za Inter, postavljajući konačan rezultat meča na 4:2.

Ovom pobedom, Inter sada drži prvo mesto na tabeli sa 60 bodova, čime ima sedam bodova više od Juventusa. Sa 38 bodova, Roma se trenutno nalazi na petom mestu. Nerazurri su pokazali izuzetnu igru i odlučnost, što ih čini ozbiljnim kandidatom za osvajanje titule u Seriji A.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter