0
Fudbal

Aleksander Ceferin (L) UEFA President and Predrag Mijatovic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČUVENI FUDBALER REALA I PARTIZANA KAŽNJEN: Tereti se za finansijske malverzacije!

Objavljeno: 10.02.24 u 09:07

Španci pišu da je čuveni napadač sankcionisan.

Legendarni fudbaler Partizana i Real Madrida, Peđa Mijatović, kažnjen je zbog finansijskih malverzacija, navode španski mediji.

Periodiko„, tamošnji list, ističe kako je Mijatović kažnjen od strane Poreske uprave Španije usled neprijavljivanja tačnih ostvarenih prihoda i pridošlih sredstava za vreme rada u Real Madridu.

“Novac dolazi od gospodina Lemića do gospodina Mijatovića i niko od njih nije na adekvatan način pratio taj proces, koji je za četiri godine dostigao sume od 800.000 do 1.500.000 evra“, piše u zaključku inspektora, koji dodaje.

“Ono što bi za Mijatovića trebalo da bude vanredni mehanizam finansiranja postala je običan i predvidljiva situacija, tako da svaki kvartal dobija manje-više fiksne iznose“.

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter