0
Fudbal

FOTO: FSS

ZANIMLJIVA SCENA U PARIZU: Figo držao dres reprezentacije Srbije da bi ga Džajić potpisao! (FOTO)

Objavljeno: 09.02.24 u 09:20

Legenda pomogla prvom čoveku FSS-a

Uoči žreba za Ligu nacija u Parizu, publika je bila svedok neobične i simbolične scene u kojoj su glavnu ulogu imali Aleksandar Čeferin, Dragan Džajić i Luis Figo.

Posebno mesto u ovom događaju zauzeo je predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić. Sa markerom u ruci, legendarni fudbaler je potpisivao dres Srbije sa brojem 11 na leđima, dok mu je pažljivo asistirao ni manje ni više nego Luis Figo.

Portugalska fudbalska ikona je raširila sportsku majicu i pažljivo pratio svaki potez Dragana Džajića dok je potpisivao dres. U istom prostoru bili su i selektori 54 evropske reprezentacije, učesnice predstojećeg ciklusa Lige nacija.

FOTO: FSS

Zanimljivost je bila da je Aleksandar Čeferin, prvi čovek evropskog fudbala, strpljivo stajao tik pored Dragana Džajića i Luisa Figa, čekajući da predsednik FSS završi sa potpisivanjem. Očigledno je da je dres bio namenjen Čeferinu pre samog žreba.

Dodatno, saznali smo da će Srbija biti domaćin Kongresa UEFA u aprilu naredne godine, što predstavlja još jedno značajno priznanje za fudbalsku zajednicu u našoj zemlji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter