2
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Zalgiris Kaunas at Stark Arena on February 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽALGIRIS ODNOSI POBEDU U DRAMSKOM MEČU: Pokušavali su crveno-beli, ali bezuspešno (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 22:07

Rezultatska klackalica pripala je gostima.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Žalgirisa u beogradskoj „Štark areni“, od 20 časova u okviru 26. kola Evrolige.

Beogradska ekipa u ovaj meč ulai znatno oslabljena, pošto trener crveno-belih Janis Sferopulos ne može da računa na Miloša Teodosića i Branka Lazića.

Meč je počeo napadom za Litvance, a Birtus je snažnim zakucavanjem otvorio ovaj meč, a Mitrović je poenima iz reketa odmah uzvratio.

Nedović preuzima odgovornost od početka i pogađa prvu trojku na meču. Luka Mitrović svojom mini serio poena vraća Zvezdu u život.

 

Skoro minut ipo je trebalo ekipama da dođu do poena. Tobi je promašio šut za tri, dok je Davidovac bio neuspešan nakon ofanzivnog skoka. Smart postiže prve poene u drugoj deonici.

Samner je imao dve vezane trojke za goste, prvu je pogodio sa osam metara preko Tobija. Sa druge strane Davidovac postiže poene sjajnom improvizacijom.

Džavonte Smart prikazuje odličnu igru večeras, postiže trojku za +2 za crveno-bele, ali Evans trojkom sa druge strane tera Sferopulosa na tajm-aut. 

Posle prvih dvadeset minuta bitke u Areni rezultat je nerešen 45:45.

Evans i Birutis prave ozbiljne probleme Crvenoj zvezdi, Žalgiris se odvojio na +4. Dos Santos je zabeležio dabl-dabl učinak. 

Gedraitis pogađa trojku za crveno-bele, zatim se još jednom nadovezuje i Dos Sandos za +2 za domaću ekipu, čime teraju Trinikjerija na tajm-aut.

Smenjuje se vođstvo u „Štark Areni“, kako se Zvezda odlepi, tako se Litvanci probude. 

Rezultat na kraju meča bio je 91:93 za Žalgiris.

(POLUVREME) CRVENA ZVEZDA – ŽALGIRIS: Hitna popavka odbrane crveno-belih, nerešeno nakon prvih 20. minuta (FOTO+VIDEO)

2
0

2 Komentara

  1. Najnovija west za Limene rent-a-Car poonterse:-1000,00 dindzi WC pretplata za narikace plaqiyat petokrake u ‘Areni’ kada igra ‘njihov’ KK iz predgradja…55 ULAZA…!!!???? Jbg. nije lose s’obzirom da su poznati po tome, da punSa koriste za drugu ‘namenu’, a ne onu za koju je namenjen…ali 55 ‘ULAZA’ u
    WC ‘Arene’ za 1000,00dindzi, pa gde to jos ima..??!!! .!. XXAAXXAA .!. Ca*RA Trinki i sa sapunom i bez..!!!!!! Bravo, bravo, bravo…TRINKI!!!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter