0
Domaći fudbal

head coach Radovan Curcic (R)Boris Kopitovic (C) during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Javor Ivanjica at stadium FK Partizan (JNA) on August 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U JAVORU ‘NAOŠTRENI’ PRED PARTIZAN: ‘Verujemo u svoje mogućnosti!’

Objavljeno: 09.02.24 u 19:07

Svestan je snage rivala.

Trener Javora iz Ivanjice, Radovan Ćurčić spremio je svoje igrače za nastavak šampionata Superlige Srbije. Njegovi izabranici sastaju se sa ekipom Partizana, a evo šta je šef stručnog štaba tima iz Ivanjice imao da kaže:

‘Prva utakmica i najteži protivnik. Dolazi nam jesenji šampion, koji je apsolutni favorit u ovom duelu. Očekujem dobru fudbalsku predstavu, a od svojih igrača da daju maksimum. Pokušaćemo da pariramo Partizanu u određenim segmentima igre, pogotovo u onima u kojima su kvalitetniji. Verujemo u svoje mogućnosti i da uz veliku borbu i zalaganje možemo do pozitivnog rezultata.

FOTO: Starsport

Poznato je da Javor nikada do sada nije savladao Partizan i da je to jedan od retkih klubova u državi protiv kojeg nemamo pobedu. Pokušaćemo da napravimo određeno iznenađenje. Partizan je jesenji šampion, ali još bolje izgleda nego tada.’ – rekao je Ćurčić i potom dodao:

‘Kvalitetna pojačanja su doveli i mislim da će još bolje izgledati ovog proleća. Ipak, mi pokušavamo da iskoristimo svoje šanse i suprotstavimo se takvoj ekipi. Sigurno nas očekuje lepa predstava i većeg motiva od dolaska Partizana za igrače nema.’ – zaključio je on.

Utakmica između Javora i Partizana igra se sutra od 14 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter