1
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: FK Crvena zvezda)

TRENER ZVEZDE PRIČAO O PRELAZNOM ROKU: ‘Videćemo kako će se odvijati do kraja!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 16:55

‘Za razliku od mog prvog mandata, Zvezda je porasla.’

Pred fudbalere Crvene zvezde sledi veliki izazov, a to je odbrana titule, ali za to prvo moraju da prestignu Partizan koji je prvi na tabeli. Prvi protivnik je Voždovac sa kojim će ‘crveno-beli’ odmeriti snage u okviru 20. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 16:30 na staidonu ‘Rajko Miitć’.

Trener tima iz Ljutice Bogdana, Vladan Milojević govorio je o susretu sa ‘Zmajevima’, ali se dotakao i prelaznog roka koji u Srbiji još uvek traje.

Za razliku od mog prvog mandata, Zvezda je porasla. Postoji ozbiljna i dobra skauting služba i meni kao treneru je dosta rasterećenije i fokusiran sam na moj deo posla. Ja sam trener, moj deo zadatka je da iz ovih igrača izvučem maksimum i kao trener sam srećan što Bukari nije prodat – jasan je.

Svestan je da klub živi od transfera.

-Ali sam i svestan da sam u klubu koji živi od transfera, videćemo kako će se odvijati do kraja. Probali smo ovaj prelazni rok da ostavimo kostur ekipe i da smanjimo broj igrača. Nemamo Evropu i malo je preopterećeno bilo. Probali smo da napravimo tim gde će svi igrači na svojim pozicijama imati priliku da se bore – naveo je on.

Govorio je o kadrosvkoj situaicji.

 –Imamo povredu Degeneka koji neće igrati, i nekih drugih malih problema. Za sada imamo igrače koji mogu da odgovore na tim pozicijama. Prekomandovali smo Radojevića, naše dete, veliki potencijal. Prelazni rok traje, videćemo da li će se reagovati. Rodić je kuburio sa povredom, malo je bio i bolestan. Imamo još jedan trening danas da odradimo. Kosta ima mali probloem i neće biti u sastavu. Videćemo koliko će pauza potrajati, ono što znam da neće konkurisati za Voždovac – rekao je iskusni strateg.

Pričao je i o Šerifu Endiajeu.

– Fudbal je igra koja se igra danas i susra, juče ne postoji. Cela ta atmosfera koja je bila i pritisak, to je kada igrate u Zvezdi. Dosta veliku ulogu igra psihologija. Pričamo sa svim igračima, da im dignemo samopouzdanje jer ste onda slobodniji da dajete maksimum. Onda dolazi do grešaka i nekih drugih neželjenih stvari. Za Šerifa mogu da kažem da je vredno radio kao i svi. Ništa spektakularno. Daj Bože da ja mogu  a nađem rešenje sa čarobnim štapićem – poručio je i nastavio:

– Hvang je dobio pauzu, da se odmori malo, mislim da je od ponedeljka sa nama i konkurisaće za sledeć meč. Kraosa takođe očekujemo i oni su igrači koji su u takmičarskom ritmu. Hvangu je potreban mali predah, neće mu škoditi – zaključio je Milojević.

6
0
1 Komentara
  1. Zasto stalno serviraju lazi a istina je da se razvode Željko i Jovana koja je uhvacena na delu pa da prikriju izmislili rezvod Dzinovica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter