0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Alhilal_EN

RONALDO OPET NEMOĆAN PROTIV SRBA: Majstorija Sergeja presudila u derbiju Al Hilala i Al Nasra! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 09:50

Još jednom je pokazao svoju klasu

Fudbaleri Al Hilala ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Al Nasra rezultatom 2:0 u prijateljskom susretu, a ključni trenuci dešavali su se u prvom poluvremenu.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić bio je zvezda utakmice postigavši prvi gol u 17. minutu. Abdulhamid je majstorski asistirao u kazneni prostor, a Sergej je munjevitom reakcijom i preciznim udarcem poslao loptu uz samu stativu, otvarajući tako vrata pobede svom timu.

Nakon Sergejevog gola, Al Davsari je udvostručio prednost Al Hilala u 30. minutu, postavljajući konačan rezultat utakmice.

Zanimljivo je napomenuti da su i Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović odigrali punih 90 minuta na terenu, dok je suprotni tim imao i čuvenog Kristijana Ronalda u svojim redovima, koji je takođe proveo ceo meč na terenu.

Ova pobeda u prijateljskom susretu pružila je Al Hilalu pozitivan zamah pred naredne izazove, a sjajna forma srpskih fudbalskih talenata daje dodatnu snagu timu uoči narednih takmičenja.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter