0
Evroliga

FOTO: Dusana Milenkovic/Starsport.rs ©)

OVO JE SPORNI MOMENAT KOJI JE OBRADOVIĆ SPOMENUO: Lopta je morala da bude kod Kaminskog! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 18:49

Dan nakon meča, još uvek se analiziraju ključni trenuci susreta

Košarkaši Partizana doživeli su poraz od Bajerna u dramatičnom meču ovog četvrtka, a junak utakmice bio je Silvan Francisko koji je trojkom u poslednjoj sekundi doneo pobedu Bajernu rezultatom 79:78.

Dan nakon meča, još uvek se analiziraju ključni trenuci susreta. Jedan od tih trenutaka, o kojem je Željko Obradović govorio na konferenciji za medije, bio je napad dvadesetak sekundi pre kraja u kojem je Kaminski ostao ispod koša sa znatno nižim Edvardsom, ali lopta nije stigla do njega.

Nedugo zatim, pojavio se snimak koji je pokazao istu situaciju iz drugog ugla, potvrđujući ono o čemu je Obradović pričao. Naime, dvadeset sekundi pre kraja, Kaminski je izveo odličan blok, nakon čega je Ibaka prešao na Doužera dok je Edvards ostao ispod koša. Međutim, lopta nije bila upućena ka Kaminskom, koji je bio jedan od najboljih igrača Partizana u ovom susretu. Panter je pokušao rešiti meč šutem sa distance, ali nije bio precizan, što je na kraju rezultiralo poznatim ishodom meča.

DREZGIĆU LEPO IDE PREKO BARE: Doskorašnji košarkaš Partizana deo prestižnog kampa u SAD!

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter