0
Evroliga
Vladimir Lučić

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Bayern Munich at Stark Arena on February 08, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LUČIĆ BRUTALNO ISKREN „Udarac u glavu je bio nameran, nisam mogao baš da pređem preko toga tek tako“

Objavljeno: 09.02.24 u 10:55

Nije mu bilo svejedno

Košarkaši Partizana su večeras doživeli izuzetno težak poraz u Beogradu od Bajerna rezultatom 79:78 u 26. kolu Evrolige. Utakmicu je obeležio i susret sa bivšim igračem Partizana, Vladimirom Lučićem, koji je po prvi put igrao protiv svog nekadašnjeg kluba i odneo trijumf sa Bajernom.

Lučić je doprineo pobedi sa tri poena, dva skoka i jednom asistencijom, ali je posebnu pažnju izazvalo njegovo koškanje sa košarkašem Partizana, Džejmsom Nanelijem, tokom treće četvrtine. Nakon meča, reprezentativac Srbije je prokomentarisao ovu situaciju.

To ljudi ovde ne znaju da praštaju, ali mislim da je bio nameran udarac, laktom u glavu. Nisam mogao baš da pređem preko toga tek tako. I to nema nikakve veze (sa Partizanom), svi u mom okruženju znaju kolika je moja ljubav prema Partizanu i da sam je pokazao igrajući i kada sam odlazio, način na koji sam otišao. To mi je najvažnije, koškanje je deo onog čime se bavimo – rekao je Lučić.

Večerašnji susret bio je emotivan i obeležen tenzijama na terenu, ali Lučić ističe da su takve situacije deo košarkaške igre. I pored poraza, Partizan ima pred sobom izazove u nastavku sezone i priliku da se vrate na pobednički kolosek.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter