10
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Zalgiris Kaunas at Stark Arena on February 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DELIJE BESNE NA TROJICU SUDIJA: Stolicama na tunel, more predmeta bačeno na njih! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 22:33

Da li je ovo ponašanje navijača Zvezde ispravno?!

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su ekipu Žalgirisa u beogradskoj „Štark areni“, od 20 časova u okviru 26. kola Evrolige.

Ipak, utakmica je izgubljena u neizvesnoj završnici, a rezultat meča bio je 91:93 za tim iz Litvanije.

Ipak, u završnici, Kinan Evans je prilikom zamke crveno-belih evidentno gazio liniju polovine terena, što sudije nisu dosudile iako je bilo veoma očigledno.

Osim toga, bilo je još nekoliko i više nego očiglednih grešaka na račun šampiona Srbije, što je dovelo da pri izlasku sa terena Delije zaspu predmetima

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

 

 

65
102

10 Komentara

  1. Šta reći ako znamo kako sve ide u drzavi nista čudno,a i sudije u mnogim slučajevima su krivi jer su ko i Srpsko pravosudje umesto pravosudje ono dobijemo krivosudje

    2
    2
    Odgovori
  2. Vise NIKADA nece ‘igrati’ EL!!! Jbg. dosta im je 10 fenjera sto su ‘osvojili’ ni ‘krivi’, ali zato DUZNI….?!!!!

    9
    5
    Odgovori
    • Ako ti misliš da nisu oštećeni zato što eto ti si pametan pa mrziš svoje, pogledaj malo kako su sudili i tvom partizanu. Od kad postoji sporti države sa ovih prostora i kad su bili jedna država uvijek su sudije u bilo kom sportu bile dvostrkih mjerila za naše klubove i reprezentacije i uvijek su morali igrati 120 posto bolje nego što mogu da bi dobijali sve utakmice u raznim natjecanjima

      2
      1
      Odgovori
  3. Eeeee a sada samo OSTRO Dejane BodiBondu (sto bi rekla majka Tereziya-samo bahato..), kazni ih za sve do sada sto su ‘radili’ u proteklih 10g. u EL i to jos pod ‘tudjim imenom’, toliko ih kazni da ce pozeleti da igraju EvroCup u njihovoj, domacoj hali u predgradju!!!

    7
    11
    Odgovori
  4. Kada su Trinkiya pitali koje bi pivo da popiji, on kaze SAMO DA NIJE IZ LIMENKE, MOZE I TOCENO…?!!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    10
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter