0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: FK Crvena zvezda)

MILOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC: ‘Neugodan rival koji najmanje leži Zvezdi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 16:15

‘Nemamo pravo na kiks, moramo od prvog minuta da krenemo da igramo na maksimumu.’

Pred fudbalere Crvene zvezde sledi veliki izazov, a to je odbrana titule, ali za to prvo moraju da prestignu Partizan koji je prvi na tabeli. Prvi protivnik je Voždovac sa kojim će ‘crveno-beli’ odmeriti snage u okviru 20. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 16:30 na staidonu ‘Rajko Miitć’.

Trener tima iz Ljutice Bogdana, Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja na konferenciji za medije pred meč sa ‘Zmajevima’.

Mislim da smo dobro iskoristili ovo vreme zajedno, ove prirpeme su uspešne. Ono što je pravilo problem jeste to što smo imali dosta igrača na afričkom i azijskom kupu, bilo je i igrača koji su odlazili. Ipak, odradili smo sve ono što smo zacrtali i zadovoljan sam. Mislim da su momci dali sve od sebe, ispunili su zahteve koje smo tražili. Svesni smo da to stanje na tabeli, da sve što se dešavalo i da očekivanja naših vernih navijača, nisu bli na zavidnom nivou. I mislim da igrači i mi svi željno iščekujemo početak i da se upustimo u jednu tešku borbu koja će biti do kraja prvenstva. Optimista sam sa te strane – rekao je i nastavio:

 –U goste nam dolazi neugodan rival, možda od svih, sem večitog rivala, koji najmanje leži Zvezdi. Dva puta su nas dobili, i one godine na Krovu i sada u prvom delu, Imamo motiva, to je ekipa koja u kontinuitetu ima izgrađen stil igre. Znaju da igraju, puno su motivisani, očekuje nas težak meč. Neće biti utakmica kao prošle godine. Očekujem da mi od starta budemo pravi, nemamo pravo na kiks, moramo od prvog minuta da krenemo da igramo na maksimumu. Nikad ne možete da znate u fudbalu, ali nema više prava na grešku – poručio je Milojević.

Podsetimo, prošli duel pripao je ekipi Voždovca a 3:2 u petom kolu domaćeg šampionata.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter