1
Evroliga

Regular season round 27 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda (Red Star) and Zalgiris in Belgrade, Serbia on Feb. 9, 2024.

CELA HALA JE VIDELA TO: Sferopulos pričao o spornoj situaciji! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 23:01

Razočaran je porazom.

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su ekipu Žalgirisa u beogradskoj „Štark areni“, od 20 časova u okviru 26. kola Evrolige.

Ipak, utakmica je izgubljena u neizvesnoj završnici, a rezultat meča bio je 91:93 za tim iz Litvanije.

Nakon meča, svoje viđenje utakmice je izneo i Joanis Sferopulos.

– Bila je teška utakmica, vrlo ujednačena od strane oba tima. Mali detalji su odlučili utakmicu, i to je ono što se dogodilo. Mislim da su naši igrači uradili najbolje. Borili su se jako za pobedu. Na kraju, jedna bolja odbrana, neka slobodna bacanja, neke loše odluke u napadu i nesporazumi u odbrani u poslednjih četiri, pet minuta su kreirali ovaj rezultat. Problem je danas što smo igrali bez naša dva plejmejkera i bilo je teško u odbrani i napadu. Ali, morate razumeti da su svi koji su ušli da igraju pomogli. Jako je bitno kako je Jago igrao večeras. Nedostajali su nam Teodosić i Topić, dvojica naših glavnih plejmejkera.

Sferopulos je posebno izdvojio Gilespija i Jaga

– Igrači su ulazili u igru i uradili svoj posao, kao Fredi. MIslim da bi svi trebalo da budu spremni da pomognu timu, kada god je to potrebno timu. Taj mentalitet želim, usred smo sezone i borimo se za sve ciljeve. Očekujem od svih da imaju taj mentalitet koji je imao danas Fredi Gilespi. Ne volim da govorim o pojedincima, ali želim da uperim prstom u Jaga dos Santosa, koji je imao jednu od najzrelijih i najkompletnijih partija, možda i najbolja partija od kako je u Zvezdi. Prčate o poenima, igrao je 32 minuta bez izgubljene lopte. To je njegov kvalitet i vrlo sam srećan što ga imamo u timu.

O sudijama

– Ne komentarišem nikada odluke sudija. Ako to učinim, biću kažnjen. Kao što ste rekli. Cela hala je videla nešto i to ne može biti slučajno, bilo je 20.000 navijača.

 

7
2

1 Komentara

  1. Da, da, ‘cela hala je videla’ tu atmosferu, ‘koja nije vestacka’, koja je ‘narodna’ i koja nije ‘kaubojstina’…sto rece vas quru koliko juce…?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter