0
Evroliga

Regular season round 27 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda (Red Star) and Zalgiris in Belgrade, Serbia on Feb. 9, 2024.

BILO JE MILION SUDIJSKIH GREŠAKA: Trinkijeri surovo iskren o suđenju u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.24 u 23:25

Uvek zanimljiva konferencija sa Trinkijem.

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su ekipu Žalgirisa u beogradskoj „Štark areni“, od 20 časova u okviru 26. kola Evrolige.

Ipak, utakmica je izgubljena u neizvesnoj završnici, a rezultat meča bio je 91:93 za tim iz Litvanije.

Nakon meča, trener koji je preporodio Žalgiris, Andrea Trinkijeri, rekao je sledeće.

– Verujem da je očigledno da je bila teška utakmica za oba tima, ali dodao bih da je bila veoma komplikovana utakmica. Mnogo je malih stvari uticalo, momentum, rezultat i rotacija igrača. Verujem da smo se borili 40 minuta, pravili dosta grešaka. Zvezda je igrala fizički, izgubili smo malo discipline, ali idemo kući sa velikom pobedom u gostima. Verujem da smo igrali dobro, ne dobijate uvek kada igrate dobro, ali izgradili smo priliku da se borima za svaku utakmicu, a dobiti ovde je velika stvar za nas.

Sporna odluka u očima Trinkija?

– Pogledao video, nije mi tako jasno. Druga stvar, ako mislim da je nemoguće to promeniti… Milion grešaka je bilo, jako teška utakmica da se sudi, milion grešaka. Mi smo tri puta išli na koš, Evansa nokautiraju i nisu ništa svirali. Sad sam pogledao na videu i nije mi još jasno.

Nije želeo da da odgovor ni na pitanje za koga je navijao na meču Partizan – Bajern.

 

– Nisam gledao utakmicu. Veruj mi jako. Ne, neću ti odgovoriti. Teško je bilo, nije mi bilo lako.

O atmosferi kaže sledeće!

– Ako želiš uživati na jednu stranu, onda ne možeš očekivati da ti neće biti teško na drugu stranu. Moj posao je takav, navijači su uradili njihov posao, ja sam svoj posao odradio. Ali ako su meni motivacije van moje ekipe i mog treninga ja nisam dobar trener. Ja moram biti najbolja verzija mog posla svaki dan i kad je teško i kad je lepo.

 

10
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter