0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

BANDOVIĆ JASAN: Moramo da rizikujemo i grešimo kako bismo dobili utakmicu!’

Objavljeno: 09.02.24 u 17:20

‘Od igrača tražim da razmišljaju o igri i dešavanjima na terenu.’

Fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana u subotu od 15 časova u okviru 20. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovo će biti debi za novog trenera ‘Stare dame’. Božidara Bandovića koji je na kraju prolećnoj dela sezone preuzeo kormilo kluba od Ranka Popovića.

– Protekle četiri nedelje priprema igrači su odradili disciplinovano i veoma dobro i verujem da smo spremni. Igramo na našem stadionu, protiv iskusnog protivnika, Mladost je dobra i opasna ekipa, ali mi ćemo da se fokusiramo na našu igru i daćemo sve od sebe da osvojimo ta prva tri boda koja su nam veoma važna – započeo je.

Dodao je da moraju biti disciplinovani.

-Od igrača tražim da razmišljaju o igri i dešavanjima na terenu, a rezultat će sam po sebi doći. Moramo biti disciplinovani i da budemo strpljivi i da pratimo taktičke stvari koje smo uigravali. Najvažnije mi je da igrači daju sve od sebe, ne želim da imaju pritisak od ranijih rezultata i statistike i da se plaše da ne pogreše, jer sam ja sam tu da ih podržim. Moramo da rizikujemo i da pravimo greške da bismo dobili utakmicu – nastavio je on.

Zadovoljan je prelaznik rokom.

– Prezadovoljan sam pojačanjima, adaptirali su se, imaju jak karakter i mislim da su unapredili ekipu. Atmosfera je izuzetna, svi do jednog su držali intenzitet. Nismo imali značajnih problema sa povredama, što je veoma važno. Vukan Savićević je propustio četiri, pet dana treninga, kao i Tanjga, ali nije ništa strašno. Vukan je juče odradio ceo trening, videćemo posle današnjeg koliko će moći da igra – zaključio je Banvodić.

BONUS SADRŽAJ:

SRBIJA PREOKRNULA PROTIV AMERIKANACA: ‘Delfini’ obezbedili vizu za Pariz!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter