5
Evroliga

FOTO: Starsport

SUROVA REAKCIJA GROBARA: Navijači Partizana uvredama i zvižducima ispratili svoje košarkaše! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.24 u 23:09

Bili su veoma besni

Bolan poraz su doživeli košarkaši Partizana protiv Bajerna u 26. kolu Evrolige, nakon što je Silvan Francisko pogodio trojku na sekund pre kraja.

Igrači crno-belih nisu uspeli to da nadoknade i po peti put u nizu, ako gledamo sva takmičenja, su doživeli neuspeh.

Partizan je uspeo da prokocka deset poena prednosti što je izazvalo gnev među Grobarima, koji su zvižducima i uvredama ispratili svoje igrače.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

12
1

5 Komentara

  1. Sta reći,bruka i sramota.
    Već koji put gube u zavrsnici meča.
    Tu nesto mnogo skripi,a debelo su placeni pojedini igraci a to ne pokazuju na mecevima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zeljko, veliki strah u kostima si navykao igracima, oni se plase gresaka, stalno su im oci uprte prema tebi kako ces da reagujes na njihovim greskama, psujes ih i vredjas, gube dostojanstvo, nemaju samopouzdanje i smirenost kao da kosarku igraju po prvi put, kada im malo krene opet ih psujes i nezadovoljan si, promeni nesto ili ih pusti potpuno neka rade sta hoce a ti uzmi pilulu i smiri zivce..Ja ostajem i dalje uz svoj Partizan dok postoji to ime i nadam se boljim rezultatima..

    2
    1
    Odgovori
  3. Sta ocekivati od ‘ekipe’ koja NEMA „MOZAK“, tj. PLEYMEKERA…???!!! aLEKSA, jARAMAZ i PJ…??!!! Svu trojicu bih trejdovao za JEDNOG KRSTENOG PLEYA i svi ovi porazi bi bile POBEDE!!!! Isto bih uradio sa ‘centrima’, svu trojicu, bALSU, Kabokla i kAMINSKOG bih „DAO“ u zamenu za LESORA!!!
    PS…o pONITKI ne bih trosio reci, kao i o sMITU i vUKCEVICU koji nas je lagano prosle sezone u finisu Aba ljige OSTAVIO na cedilu i otisao u USA..?!!!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter