0
Evroliga

FOTO: Starsport

(POLUVREME) ŠUTERSKA KLINIKA KAMINSKOG: Partizan na krilima sjajnog centra stigao do vođstva protiv Bajerna!

Objavljeno: 08.02.24 u 21:23

Čeka nas još 20 minuta velike borbe

Košarkaši Partizana na svom parketu pred velikim brojem okupljenih Grobara igraju meč 26. kola Evrolige protiv nimalo prijatne ekipe Bajerna iz Minhena, a rezultat na poluvremenu je 45:41.

Prvi koš na meču i to vredan tri poena postiže Džejms Naneli, da bi na drugoj strani siguran iz igre leđima bio Serž Ibaka, a onda Panter pogađa drugu trojku za Partizan. I pored dobre uvodne igre Bajerna, crno-beli su uspeli da naprave seriju 6:0 i naprave preokret.

Ipak, uspeva da uzvrati svojom drugom trojkom Karsen Edvards kojim donosi izjednačenje nemačkom timu. Nakon što je Edvards pogodio polaganje, na drugoj strani uzvraća Kevin Panter pogotkom sa poludistance. Do kraja deonice je Bajern bolje odigrao i stekao blagu prednost od tri poena.

Andres Obst trojkom otvara drugu četvrtinu, dok na drugoj strani promašuje Pi Džej Doužer. Mnogo bolji ritam su imali gosti u uvodnim minutima druge deonice, ali ključnu trojku za izjednačenje pogodio je Frenk Kaminski.

Još jedna trojka Kaminskog nakon poena Brankovića održava crno-bele u egalu. Američki centar ponovo pogađa šut iz daljine ovoga puta za vođstvo domaćih na nešto više od dva minuta pre kraja poluvremena, a onda Kaminski vezuje i svoju četvrtu trojku. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter