0
Evroliga

Vladimir Lucic Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LUČIĆ SE VRATIO U BEOGRAD: Sve je spremno za početak 26. kola Evrolige

Objavljeno: 08.02.24 u 16:43

Buđenje crno-belih

Par dana nakon neočekivanog poraza od Splita, košarkaši Partizana nastavljaju svoju borbu za mesto u plje-ofu Evrolige. Crno-beli su pre tri dana izgubili duel sa liderom hrvatskog prvenstva u okviru AdmiralBet ABA lige i to im je sada četvrti uzastopni poraz u svim takmičenjima. Rezultat je bio 74:67 za Splićane, a interesantno je da je pre tog meča poraz pretrpela i Crvena zvezda od Budućnosti u derbiju kola.

Kad je reč o Evroligi, izabranici Željka Obradovića su na poslednja četiri meča upisali čak tri poraza, izgubivši oba meča u prošlonedeljnom duplom kolu, najpre od Monaka, pa onda i od Virtusa i sada se nalaze na 11. mestu na tabeli, tik ispod pozicije koja vodi u doigravanje za plej-of. Priliku da prekine lošu seriju rezultata Partizan će imati protiv Bajerna večeras od 20.30 časova u 26. kolu Evrolige, a Crno-beli će ujedno moći da se osvete Bavarcima za poraz iz prvog dela sezone.

Što se tiče košarkaša Bajerna, u prošlom kolu su poraženi od Olimpijakosa, dok su prethodno savladali Baskoniju i sada imaju skor 10-15, što ih stavlja na 15. mesto na tabeli, kao direktnog Zvezdinog konkurenta. Partizanu je pobeda prioritet, ali predstoji nimalo lak zadatak.

Kad se sve uzme u obzir, kladionica AdmiralBet je i za večeras spremila bogatu ponudu jedinstvenih specijala, kao što su da će Panter, Naneli i Ledej postići 50 ili više poena ili da će Doužer ubaciti 15+ poena, uz po 5+ skokova i asistencija. Naravno, tu je i standardnih 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača, a tu su i specijali da obe ekipe postiži koš ili trojku u prvom minutu.

 

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter