0
Košarka

FOTO: Atlanta Hawks/X

HOKSI PORAŽENI OD SELTIKSA: Bogdanović solidan! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.24 u 08:50

Dobra partija kapitena ‘Orlova’ nije pomogla Hoksima.

Košarkaši Atlante Hoks poraženi su od Boston Seltiksa rezultatom 125:117 u novoj rundi NBA lige. ‘Zeleni’ su tako ostvarili sedmu uzastopnu pobedu u međusobnim duelima u najjačem takmičenju na svetu. Seltikse je predvodio Kristaps Porzingis sa 31 poenom, a Derik Vajt postigao je 21 poen uz sedam asistencija i šest skokova.

U podedničkom timu su se još istakli i Džejson Tejtum sa 20 poena, devet skokova i sedam asistencija, Džejlen Braun sa 15 poena, šest skokova i šest asistencija, a Al Horford sa 14 poena, osam skokova i osam asistencija. U ekipi Atlante najefikasniji je bio Sadik Bej sa 25 poena uz devet skokova.

Trej Jang postigao je 20 poena uz 10 asistencija, Džejlen Džonson 19 poena uz 15 skokova, a Onjeka Okungvu 19 poena uz 10 skokova. Dok je Bogdan Bogdanović (5/18 iz igre, 2/10 za tri) utakmicu je završio sa 12 poena, šest skokova i tri asistencije za 35 minuta u igri.

Bostonu je ovo 39. pobeda u sezoni i trenutno su lideri Istočne konferencije posle 51 runde, a naredni duel igraju sa Vašingtonom.  Hoksi drži 10. mesto u okviru iste konferencije, odnosno poslednje koje vodi u plej-in. Njihov naredni rival je Filadelfija.

BONUS SADRŽAJ:

‘SPORTSKI POZDRAV JA SAM NEMANJA MATIĆ’: Čuveni komentator RTS-a govorio za HS! (FOTO) (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter