0
Evroliga

FOTO: Starsport

DUEL PROTIV BAJERNA MOŽDA I PRESUDAN ZA PARTIZAN: ‘Crno-beli’ sa velikim motivom dočekuju ovaj meč!

Objavljeno: 08.02.24 u 08:25

Lučić se vraća na mesto uspeha!

Košarkaši Partizana večeras od 20:30 dočekuju Bajern Minhen u ‘Štark areni‘ u okviru 26. kola Evrolige. ‘Crno-beli’ u ovaj susret ulaze nakon dva uzaostopna poraza od Virtusa i Monaka, a ako žele da uhvate možda i poslednji voz za plej-in ovog takmičenja, pobeda je imperativ. Tim Željka Obradovića se nalazi na 11. mestu uz skor 12-13 i 24 boda.

Sa druge strane ‘Bavarci‘ su ove sezone doveli legendarnog Pabla Lasa koji zna kako se osvaja Evroliga i ima pobednički mentalitet. Na poslednja na susreta Bajern ima polovičan učinak, pobeda protiv Baskonije i poraz od Olimpijakosa, ali pobeda u domaćem šampionatu protiv Oldenburga može da im donese dosta samopuzdanja.

Na tabeli lošije stoje od Partizana, na poziciji broj 15. su uz skor 10-15 i 20 bodova. U prošlosti su se ova dva tima šest puta sastajala, a po tri pobede imaju i Partizan i Bajern. Postoji jedna spona između ova dva tima, a to je Vladimir Lučić, koji je bio kapiten ‘crno-belih’ za koje je igrao u periodu od 2008. do 2013. godine i gde je beležio sjajne partije.

BONUS SADRŽAJ:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter