0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Euroleague season 2017-2018 Crvena Zvezda v Valencia from left Mathias Lessort Taylor Rochestie Alen Omic Branko Lazic and Dylan Ennis Beograd, 15.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

CEDEVITA OLIMPIJA PRONAŠLA ZAMENU ZA MATKOVIĆA: U Ljubljanu stiže bivši igrač Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 08.02.24 u 17:45

„Imam osećaj kao da nikada zaista nisam ni odlazio“

Košarkaški klub Cedevita Olimpija objavio je povratak Alena Omića kao zamene za odlazak Karla Matkovića u Nju Orleans Pelikanse. Omić se pridružuje ekipi u trenutku kada se klub nalazi na četvrtoj poziciji u ABA ligi sa skorom 13-6.

Njegovo angažovanje predstavlja važno pojačanje nakon gubitka ključnog igrača. Omić je brzom reakcijom stručnog štaba stavio se na raspolaganje klubu sa kojim je već igrao tokom prethodne dve sezone.

Iako se vraćam u Cedevita Olimpiju, imam osećaj kao da nikada zaista nisam ni odlazio. Imam porodicu, suprugu i dete, koji su sa mnom van terena, i imam još jednu porodicu, porodicu „zmajeva“, predstavljenu kroz Cedevitu Olimpiju. Jedva čekam da se pridružim svojim saigračima na treninzima i utakmicama, i verujem da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo ciljeve postavljene pre početka sezone u slovenačkim takmičenjima i u regionalnoj ligi – rekao je Omić.

Alen je tokom karijere promenio veliki broj klubova, a između ostalog nastupao je za Crvenu zvezdu, Gran Kanariju, Efes, Budućnost, Milano, Huventud.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter