0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet/X

TRENER SPLITA PONOSAN: ‘Kad pobediš Obradovića to je to, nema dalje!’

Objavljeno: 07.02.24 u 12:15

‘Ovo nam je veliki podsticaj, motivisani smo kao i za svaku utakmicu.’

Košarkaši Splita pobedili Partizan rezultatom 74:67 u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’ i priredili veliki debakl ‘crno-belima’. Trener hrvatskog tima, Slaven Rimac hladne glave sabrao je utiske nakon najvećeg trijumfa njegovog tima i poručio kada savladaš Obradovića to je to.

-Ha, kad pobediš Obradovića to je to, nema dalje… Ali ja na ovu pobedu ne gledam tako, oni su kvalitetna ekipa koja je imala loš dan, igrači su bili prazni, i trener tu teško može nešto napraviti, pogotovo ako je na drugoj strani raspoložena ekipa koja ima svoj dan, kao što smo to imali mi – istakao je Rimac.

Ovo je veliki podsticaj.

-Ovo nam je veliki podsticaj, motivisani smo kao i za svaku utakmicu, velika većina naših igrača zaraze i ostale igrače koji nisu takvi, uliju im dodatno samopouzdanje… Želimo se takmičiti, imamo svoje ciljeve, moramo davati sve od sebe, a sa druge strane ostati i ponizni. Respektujemo sve i spremamo se u miru za ono što nas čeka – naveo je.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter