4
Domaći fudbal

Seydouba Soumah Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v SD Santa Clara (Portugalija) Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SUMA NIJE IZABRAO NIKOGA IZ PARTIZANA: Evo ko je po njegovim rečima jedan od najboljih saigrača!

Objavljeno: 07.02.24 u 10:14

Jasan je bio Afrikanac.

Sejduba Suma, vratio se u srpski fudbal u dresu Novog Pazara. On je tamo saigrač sa još jednim majstorom, Ademom Ljajićem, a takođe je svestan i da plavo-beli mogu izgledati dosta bolje na proleće.

On je u intervjuu za Sportki žurnal rekao sledeće.

– Spreman sam. Nedostajale su mi letnje pripreme u prvom delu sezone, sad je sve drugačije. Dobro smo radili u Antaliji i ne postoji razlog da ne bude onako kako želim. Maksimalno sam spreman da sa timom koji je jako dobar ostvarim sve ciljeve.

Najbolji saigrač je prema rečima Sume, ne može biti samo jedan tvrdi Suma.

– Bilo je baš mnogo dobrih igrača. Ne bih nikoga izdvajao. Sigurno je Ljajić jedan od njih, s tim da je on ne samo veliki igrač, već i veliki čovek.

8
4

4 Komentara

  1. Vecito mu fale bar jedne pripreme, nula od coveka, nikakav igrac, obican hasisar i magnet za probleme… Mister izgovor

    1
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter