0
Evroliga

FOTO: Starsport

PANTER: ‘Svaka utakmica je važna ako želimo u plej-of Evrolige!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.24 u 15:50

‘Moramo da pobedjujemo u obe lige i to pod ‘obavezno’.

U okviru 26. kola Evrolige u ‘Štark areni’ odmeriće snage košarkaši Partizana Bajern Minhena sutra od 20:30. ‘Crno-beli‘ nakon dva poraza od Virtus Bolonje Splita traže trijumf kako bi se vratili na pobednički kolosek i nastavili trku za plej-in najelitnieg evropskog takmičenja.

Kapiten Partizana, Kevin Panter je istakao da moraju da pobeđuju na oba fronta i da je svaka utakmica važna.

-Moramo da sutra obavimo naš posao. Zapravo, nevezano za to, koja je utakmica u pitanju do kraja sezone, mi moramo da obavimo naš posao. To je pristup koji ćemo imati… Moramo da pobedjujemo u obe lige i to pod ‘obavezno’. Moramo da izadjemo iz situacije u kojoj smo, da steknemo samopouzdanje i da razumemo da je svaka utakmica važna ako želimo u plej-of Evrolige – poručio je Panter.

Partizan se trenutno nalazi blizu plej-in zone na 11. mestu uz skor 12-13 i osvojenih 24 boda, dva manje od Makabija koji je poziciju iznad. Sa druge strane Bajern je na 15. mestu uz skor 10-15 i 20 bodova, a u poslednjem susretu su poraženi od Olimpijakosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter